Ciokix Logo
+40.784.305.606    
Produsele tale
Total: 0 lei
Categorii produse
Home » Albume digitale » Album super-eroi
Produsele din această categorie vor fi livrate în perioada 26 mai 2022 şi 30 mai 2022
Comandă acum şi plăteşti la primirea coletului!

Album super-eroi

Model de album foarte uşor de comandat. Alege dimensiunea dorită pentru printare şi adaugă pagină cu pagină până atingi numărul minim de pagini de care este nevoie pentru a putea fi printat. Caracteristicile acestui model de album, perfect pentru un cadou celor dragi, sunt prezentate mai jos. Pentru orice nelămurire, ne puteţi contacta telefonic la +40 351 431 881 (L-V 09:00 - 17.00) sau prin e-mail la adresa albume@ciokix.ro
Album super-eroi disponibil în următoarele dimensiuni:
Denumire
Preţ minim
Număr minim de pagini
 
Album digital, dimensiune 30cm x 20cm închis
195.00 lei
20 pagini
*Preţurile includ TVA
Detalii produs
Livrarea
Returnare
Informaţiile legate de produs:

Numar maxim de fotografii: 109 de fotografii pot fi utilizate, însă numărul acestora se va modifica dacă doriţi să repetaţi anumite pagini sau să adăugaţi pagini dintr-un alt model de album.

Numar de pagini disponibile în model: 46 pagini disponibile. Totuşi, dacă doriţi să comandaţi mai multe pagini, puteţi repeta modelele de pagini, sau puteţi adăuga pagini dintr-un alt model de album.

Suport print: Hartie fotografica

Tip de coperta: Hard Cover
Livrarea în România

Livrarea standard: Comanda dumneavoastră ar trebui să fie livrată în maxim 7-10 zile lucrătoare (se exclud week-end-urile şi zilele declarate libere prin lege)

Livrare din ziua următoare: Plasaţi comanda până în ora 15.00 ale zilei lucrătoare pentru a se lua în calcul

Opţiuni de livrare: Livrarea se va face prin Urgent Curier, cu plata coletului ramburs

Cost livare: Costul livrării este de 22.00 lei
Produs nereturnabil

În conformitate cu OUG. nr. 34/2014, acest tip de produs achiziţionat de pe digital.ciokix.ro nu se supun termenului de returnare de 14 zile prevăzut de lege, deoarece acestea sunt lucrate manual şi personalizate. Aceste produse sunt realizate cu ajutorul aplicaţiei de creare a produselor, aplicaţia cu ajutorul căreia dumneavoastră trimiteţi către comandă un produs personalizat.

Pentru a nu întâmpina eventuale neplăceri, vă recomandăm să nu ezitaţi în a ne contacta privind orice nelămurire legată de produsele comercializate print intermediul prezentului site de vânzări.