Ciokix Logo
+40.784.305.606    
Produsele tale
Total: 0 lei
Categorii produse
Home » Albume digitale
Cum comand un album?
Cum comand un album?

Albumele digitale (cunoscute şi ca Albume de poveste sau Albume photostory) sunt realizate din fotografii imprimate în laboratoare foto, având o rezistenţă în timp îndelungată. Aceste albume sunt ideale dacă doriţi să păstraţi amintirile frumoase din viaţa dumneavoastră într-un format fizic, departe de eventualele neplăceri tehnice ce pot apărea pe suport digital (calculator, CD, DVD etc).

 

 

După ce aţi ales modelul de album potrivit, din pagina de prezentare a acestuia selectaţi dimensiunea potrivită şi click pe butonul Comandă un album. În meniul din stânga, puteţi vizualiza paginile aferente acestui model de album. Alegeţi pagina pe care doriţi să o adăugaţi şi veţi fi direcţionat către secţiunea în care urmează să încărcaţi fotografiile.

 

Dacă, în timp ce creaţi albumul, doriţi să schimbaţi tematica paginilor, puteţi da click pe săgeata albastră din dreptul secţiunii «Alege un model de grafică» şi, în cadrul aceleiaşi comenzi, alegeţi altă tematică. După ce aţi încărcat o fotografie într-o pagină, veţi avea acces la secţiunea de editare a fotografiei. Puteţi să selectaţi zona vizibilă din aceasta, să o rotiţi sau să îi aplicaţi un filtru de culoare.

 

Dacă doriţi să ştergeţi vreuna dintre paginile create, în bază, sub fiecare pagină se găseşte butonul de ştergere.

 

Fiecare album are un număr minim de pagini ce trebuie realizat pentru a putea plasa comanda specificat în colţul din dreapta jos a aplicaţiei. Tot aici se găseşte şi costul albumului, butoanele de Răsfoire, Alegere a coperţii şi Adăugare în coş (acestea fiind vizibile după ce aţi atins numărul minim de pagini pentru plasarea comenzii).

 

După ce aţi terminat de conceput albumul, puteţi merge în secţiunea de  «Răsfoire» (dreapta jos) pentru a previzualiza albumul final. Totodată, este nevoie să alegeţi un model de copertă disponibil, apoi să plasaţi comanda.

 

Termenul de livrare vi se va comunica telefonic, perioada fiind între 5 şi 10 zile lucrătoare. Pentru orice nelămuriri vă stăm la dispoziţie la numerele de telefon afişate în secţiunea de contact.